Team von Jeto pa tym

Ibish Neziraj

Ibish Neziri

Ibish Neziri punon në ISGF si trajnues për lënien e duhanit për migrantet dhe migrantët shqiptarë në Zvicër. Krahas kësaj punon përkthyes, ndërmjetësues ndërkulturor dhe animator. Ka punuar në Organizatën e Azilit dhe për revistën e përmuajshme zvicërane „Arbeitsmarkt Agenda“ në Zürich. Ibish Neziri si gazetar dhe publicist ka publikuar gjashtë libra dhe qindra artikuj.

 

Lendita Kokollari

Lendira Kokollari

E trajnuar si trajnere e ndërprerjes të tymosjes në ISGF - Instituti Zviceran për Kërkimin e Varësisë dhe Shëndetit pranë Institutit të Universitetit të Cyrihut në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë OBSH.
Inxhiniere diplomuar e bujqësisë / Agronome.  
Të përfunduar Gjimnazin e mjekësisë, drejtimi Teknike Dentare.