Broshura

broshurë informative Jeto pa tym (në shqip)
Informationsbroschüre Jeto Pa Tym

Fakte mbi duhanpirjen dhe duhanpirjen pasive (në shqip)
Fakte mbi duhanpirjen dhe duhanpirjen pasive

Edhe në shtëpi të jetosh pa duhan (në shqip)
Edhe në shtëpi të jetosh pa duhan